Sportscar Together Day από την Porsche Greece και τη Μοτοδυναμική.

Η Porsche γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της και έχει ήδη ξεκινήσει να τιμά την επέτειό της με αρκετές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο και για όλο το 2018.

Στα πλαίσια αυτά η Porsche Greece και η Μοτοδυναμική, oργάνωσε τη δική της Sportscar Together Day , την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ακριβώς την ημέρα που παρουσιάστηκε η πρώτη Porsche 356 το μοντέλο, με το οποίο ξεκίνησε η εξέλιξη, η ανάπτυξη και η παγκόσμια επιτυχία του brand Porsche.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Porsche Centre Athens στη Μεταμόρφωση, όπου τα στελέχη της εταιρείας , πελάτες, δημοσιογράφοι και φίλοι της μάρκας, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια μικρή ιστορική αναδρομή στην μάρκα, μέσα από την προβολή σπάνιου αρχειακού υλικού , θαυμάζοντας από κοντά, δύο από τις Porsche 356 Α και Porsche 356 Β που κατασκευάστηκαν και οι οποίες υπάρχουν ακόμη πλήρως λειτουργικές στην Ελλάδα.

Τα ιστορικά αυτοκίνητα, προσφέρθηκαν ευγενικά από το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου – Ίδρυμα Θεόδωρου & Γιάννας Χαραγκιώνη (*).

Δίπλα στα δύο αυτά ιστορικά μοντέλα, η μοναδική Porsche 911 50 Years, ένα από 1963 συλλεκτικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν το 2013 για τα 50 χρόνια -του εμβληματικού μοντέλου της εταιρείας- της 911.

Kαθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να θαυμάσουν όλα τα τρέχοντα μοντέλα της μάρκας και να ενημερωθούν