Porsche Connect – din digitale kopilot.
Porsche Connect – din digitale kopilot.

Når du kjører sportsbil, er det veien som er i fokus. Kjøreopplevelsen. Kjøregleden. For at du skal kunne fokusere på å nyte kjøreturen, tar Porsche Connect seg av alt det andre ved å fungere som grensesnitt mellom deg og din Porsche. Din digitale Co-pilot er med deg før, under og etter kjøreturen, og er integrert både i smarttelefonen og i kjøretøyet ditt.

Med trafikkinformasjon i sanntid og trådløs tilkobling sørger Porsche Connect for at den digitale, og den virkelige verden, flettes inn i hverandre. Og for at du får kjøreglede i sin reneste form.

Charging Planner – kjøreglede uten stopp.

Charging Planner beregner alltid den raskeste ruten for deg og din Taycan, og tar også med nødvendige ladestopp – i sanntid. Ved å ta høyde for aktuell trafikkinformasjon og gjenværende rekkevidde, er du til enhver tid fullt forberedt.

Porsche Connect – din digitale kopilotPorsche Connect – din digitale kopilotPorsche Connect – din digitale kopilot

Porsche Connect-tilbudet kan variere alt etter modell og land. Informasjonen på denne siden gir deg en generell oversikt. Logg på med Porsche ID-en din i Connect Store for å finne ut hvilke tjenester som er tilgjengelige for ditt kjøretøy.

Funksjoner

Navigasjon og satellittkart – alltid raskeste vei.
Navigasjon og satellittkart – alltid raskeste vei.
Reager på trafikken – i sanntid. Talestyringen holder deg enkelt oppdatert på ruter, trafikk og køer. Dette sørger for at kjøreturen blir så komfortabel som mulig.¹
¹Avhengig av de landsspesifikke forskriftene er tjenesten «Satellittkart» fullt eller delvis tilgjengelig under kjøring eller kun tilgjengelig når kjøretøyet står parkert.
Porsche Connect-appen – så oversiktlig og enkelt som det kan bli.
Porsche Connect-appen – så oversiktlig og enkelt som det kan bli.
Du har full kontroll: med Porsche Connect-appen kan du lese av store mengder kjøretøyopplysninger på smarttelefonen din, fjernstyre klimaanlegget¹, fjernlåse kjøretøyet og styre en hel rekke andre ting.
¹Denne tjenesten er kun tilgjengelig for E-Hybrid- og BEV-modeller.
Porsche taleassistent – tar deg på ordet.
Porsche taleassistent – tar deg på ordet.
Et par enkle talekommandoer er alt som skal til. Vil du endre ruten underveis? Lurer du på hvordan været skal bli? Eller vil du stille inn klimaanlegget for å få perfekt temperatur i kupeen? Sportsbilen din gjør jobben for deg¹.
¹Voice Pilot-tjenesten er bare tilgjengelig på tysk, engelsk, fransk, italiensk og spansk. For at Voice Pilot skal kunne brukes på ett av disse språkene, må det aktuelle språket stilles inn i Porsche Communication Management (PCM).
Finder – alle mål, all informasjon.
Finder – alle mål, all informasjon.
Det finnes ingen steder i nærheten som du ikke kan finne. Med Porsche Communication Management kan du søke etter og finne restauranter med vurderinger, bensinstasjoner med aktuelle priser og gratis parkeringsplasser. Det er gjort i en fei takket være online-mål og navigasjonsdatabase.
Strøm musikk via integrerte Apple Music.
Strøm musikk via integrerte Apple Music.
Trykk ganske enkelt på Apple Music på Taycan-berøringsskjermen for å strømme 50 millioner sanger reklamefritt, finne spillelister for enhver anledning, og få med deg dagens musikalske høydepunkter i globale direktestrømmer med gratis data for strømming av musikk i kjøretøyet. Du kan til og med opprette din egen stasjon ut fra sanger som spilles på radio mens du kjører. Nye eiere får opptil 6 måneder med Apple Music gratis.
Image courtesy of !K7 Music.
Krever Apple Music-abonnement. Data for strømming av musikk i kjøretøyet inngår i tre år. 

Andre funksjoner

Dette er kun et lite knippe av funksjonene og tjenestene som Porsche Connect¹´² tilbyr. Du finner en fullstendig oversikt over funksjonene som er tilgjengelige for ditt kjøretøy, i Porsche Connect Store.

Oppdager Connect Store

¹Grunnlag for Porsche Connect er LTE-telefonmodulen. Den har en SIM-kortleser for høy brukervennlighet og optimert datatilkobling. I enkelte er i tillegg et integrert, LTE-kompatibelt SIM-kort med datakvote tilgjengelig.
²Forutsetningen for å bruke Porsche Connect er LTE-telefonmodulen. Den har en SIM-kortleser som sikrer høy driftskomfort og optimalisert datatilkobling. I noen land har du også et integrert LTE-kompatibelt SIM-kort med inkludert datakvote.

Porsche Connect i hverdagen

Vi følger en festivalarrangør, en kunstner og en entreprenør gjennom en vanlig hverdag. De forteller oss hvordan de opplever at Porsche Connect hjelper dem i det daglige.

Nye veier på Sylt.
Køfritt gjennom Berlin.
En svipptur til Erzgebirge.

Slik fungerer Porsche Connect

1. Registrering
For å kunne bruke Porsche Connect må du ha en Porsche ID. Denne fungerer som nøkkel inn til Porsches digitale verden. Når du har kjøpt en Porsche hos en forhandler, får du automatisk tilsendt en e-post med Porsche ID-en din og en registreringskobling for My Porsche. Hvis du ikke mottar e-posten for registrering, kontakter du Porsche-partneren din. Registrer deg ellers direkte hos My Porsche.
2. Aktiver tjenester
I My Porsche kan du aktivere de enkelte tjenestene eller kjøpe dem etter utløp av prøveperioden. På startsiden til My Porsche vises den 8-sifrede paringskoden du trenger for å bruke Porsche Connect Services i kjøretøyet. For å kunne bruke Porsche Connect Services må du ha Internett-forbindelse i kjøretøyet. Se Hjelp-delen i Porsche Connect Store for mer informasjon og anvisninger.
3. Bruke tjenester
Du kan koble kjøretøyet til smarttelefonen din ved hjelp av Porsche ID-en din. Med Porsche Connect-appen kan du benytte smarttelefonen også for å få tilgang til Connect Services. Dermed kan du bruke de ulike tjenestene og funksjonene fra Porsche Connect direkte i PCM eller via smarttelefon. Du kan også bruke My Porsche samt konfigurere og styre tjenestene via datamaskin eller en mobil sluttenhet.
Har du flere spørsmål?
I Porsche Connect Store finner du mer informasjon om tilgjengelige tjenester samt hvordan du registrerer og aktiverer Porsche Connect Services i kjøretøyet ditt.

Porsche Connect Store

Tilgjengelighet i din Porsche

Porsche Connect er tilgjengelig for ulike Porsche-modeller f.o.m. modellår 2017. Unntaket er Macan Turbo. Du finner mer informasjon om modellen din i Porsche Connect Store. Klikk ganske enkelt på den aktuelle kjøretøymodellen.