Porsche Road Tour 2016

Трета година по ред Порше Македонија во соработка со PCEE (Порше Центртрална и Источна Европа), за своите клиенти овозможи уште едно возачко искуство со најновите модели од брендот Porsche. Со овој настан, клиентите ја искусија бескомпромисната извонредност на новите супер спортски Porsche автомобили.