Porsche Cayenne е официјалното возило за „Bridal Fashion Night 2018“

Петтиот по ред „Bridal Fashion Night“ се одржа во Скопје Мериот Хотел на 12-ти февруари. Настанот традиционално го организира тимот на Моден Викенд Скопје, а посетителите и идните невести имаа одлична можност потполно да се подготват за денот на нивното венчавање.

Porsche Macedonia го обезбеди официјаното возило за овој настан, Porsche Cayenne, кое беше изложено пред самиот влез на Скопје Мериот Хотел.